sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil novo serijo strežnikov namenjenih uporabi SAS diskov

Najnovejše nadgradnje Synologyjevih strežnikov NAS FS6400, SA3400 in DS620slim so usmerjene v zagotavljanje zmogljivosti in večjega prostora za hrambo v kompaktni obliki.

Korporacija Synology Inc. je predstavila nove nadgradnje strežnikov NAS. S FS6400, SA3400 in DS620slim želijo natančneje opredeliti skupine modelov in tako podjetjem omogočiti lažje spopadanje z izzivi IT, kot so IO gostota, kapaciteta hrambenega prostora in fizičnih dimenzij samih naprav. Novi modeli so nadgradnje predhodnikov s spremenjenimi imeni izdelčnih skupin, kar bo olajšalo izbiro v segmentu strežnikov višjega razreda, ki so namenjeni vgradnji v informacijske omare.

»Synology prenavlja portfelj izdelkov višjega razreda z namenom ponuditi več možnosti, prilagojenih zahtevam podjetij z različnimi delovnimi obremenitvami,« je dejal Jason Fan, produktni vodja pri Synology Inc. »Ko govorimo o upravljanju podatkov, so poglavitni pomisleki učinkovitost in zmogljivost ter  kapaciteta hrambenega prostora. Za reševanje tovrstnih dilem administratorjev IT smo tako, razvili seriji FS in SA. Namenjeni sta odpravi velikih podatkovnih silosov in omogočanju podjetjem, da učinkovito izkoristijo potecial in vrednost zbranih podatkov.«

FlashStation FS6400: Pospešeno shranjevanje za vsako delovno obremenitev

FS6400 je opremljen z dvema 8-jedrnima Intel Xeon Silver procesorjema, ki omogočata povečane zmogljivosti in prinašata več kot 240.000 iSCSI 4K IOPS za naključno zapisovanje. FS 6400, ki je izključno namenjen vgradnji diskov SSD, je idealna izbira za postavitev virtualiziranih okolij, baz podatkov ali spletnih aplikacij in omogoča izgradnjo informacijske arhitekture v podjetju, ki je osredotočeno na podatke.

·        Skalabilnost: do 48 diskov z uporabo razširitvene enote RX1217sas, ali 72 diskov z dvema RX2417sas.

·        Spomin: 32 GB DDR4 ECC RDIMM, razširljiv na do 512 GB.

·        Vgrajen 10GbE: 2 vhoda 10GbE in 2 vhoda 1GbE Ethernet, ki podpirajo nadomestni način delovanja in funkcijo Link Aggregation.

·        Razširitev PCIe: 2 reži za PCIe 3.0, namenjeni vgradnji dodatnih vmesniških kartic.

·        Zmogljivost: Več kot 240.000 iSCSI 4K IOPS za naključno zapisovanje podatkov.

Več informacij: http://bit.ly/33sXiIr.

SA3400: Skalabilen hrambeni prostor za velika podjetja

SA3400, prvi model v seriji SA, je naslednik strežnika NAS RS18017xs + z nadgrajenim procesorjem s 6 na 8 jeder in 50-odstotnim povečanjem zmogljivosti pri naključnem branju 4K IOPS. SA3400 je opremljen z 8-jedrnim, 2,1 GHz procesorjem in 16 GB ECC RDIMM pomnilnikom ter možnostjo nadgradnje na 1.536 TB hrambenega prostora ob le malenkost poslabšani zmogljivosti, kar je idealna izbira za videoprodukcijo ali velike nadzorne sisteme.

·        Skalabilnost: Do 180 ddiskov s 7 x RX2417sas, ali 96 diskov s 7 x RX1217sas.

·        Spomin: 16 GB DDR4 ECC RDIMM, razširljiv na do 128 GB.

·        Vgrajen 10GbE: 2 x 10GbE in 4 x 1GbE Ethernet, s podporo za nadomestni način delovanja in fukcijo Link Aggregation.

·        Razširitev PCIe: 2 reži za PCIe, namenjeni vgradnji dodatnih vmesniških kartic.

·        Zmogljivost: Več kot 5.520 MB/s sekvenčnega pretoka in 304.277 naključni IOPS.

Več informacij: http://bit.ly/2IPTyZF.

DS620slim: Poenostavljeno shranjevanje s povečano zmogljivostjo in kot dlan velikim ohišjem

DS620slim je strežnik NAS s šestimi režami za diske, ki ga poganja dvojedrni Intelov Celeron procesor J3355 in je opremljen z 2 GB DDR3L spomina, ki je razširljiv na 6 GB. DS620slim je idealna izbira za sodobna gospodinjstva in studije, ki želijo nemoteno izkušnjo prenašanja in transkodiranja 4k videa.

·        Kompaktna oblika: dimenzije: 121 x 151 x 175 mm.

·        odlične zmogljivosti šifriranja: več kot 226 MB/s in 198 MB/s sekvenčnega branja in zapisovanja.

·        RAID prilagodljivost: na voljo so različne RAID konfiguracije z maksimalno kapaciteto 30 TB grobe kapacitete.

·        podpora za predpomnilnik SSD: izboljšane zmogljivosti shranjevanja s SSD predpomnilnikom za branje in pisanje, hkrati pa je na voljo  še vedno veliko prostora za shranjevanje podatkov.

·        Omrežje: dva mrežna vhoda 1GbE za nadomestni način delovanja omrežja in s funkcijo Link Aggregation.

Več informacij: http://bit.ly/2OM9u34.

Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice