sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology zmagovalec izbora revije PC Mag že šestič zapored

Synology® Inc. je na izboru revije PC Mag prejel naziv Zmagovalec poslovnega izbora 2019 v kategoriji delovnih strežnikov in strežnikov NAS. Priznanje je prejel že šesto leto zapored. Ostale ponudnike  omrežnih naprav za hrambo podatkov, vključno z Dellom in HPEjem, so premagali z izjemno zanesljivostjo in kakovostno podporo.

Od leta 2013 se je podjetje Synology vsako leto uvrstilo na prvo mesto med ponudniki omrežnih naprav za shranjevanje podatkov v poslovnem razredu. Z 9,1 od 10 točk so navdušili v splošnem zadovoljstvu z napravo in zanesljivostjo delovanja. Synology je zaslužil najvišjo oceno v točkovanju za Net Promoter Score (metrika za merjenje zvestobe blagovni znamki). Prejeli so 76 točk v verjetnosti, da jo bo uporabnik priporočil za nakup. Najbližja tekmeca, Dell in HPE, sta dosegla 59 oziroma 41 točk.

"Synology IT administratorjem v vseh panogah prinaša konsolidirano platformo za upravljanje podatkov. Nagrade Business Choice Award smo še posebej  veseli, saj smo za 'zadovoljstvo' in 'zanesljivost' dosegli višje rezultate kot lani," je izjavil Simon Hwang, generalni direktor za azijsko-pacifiško regijo v korporaciji Synology. "V prihodnje nameravamo še povečati vlaganja v orodja in sisteme za upravljanje pomembnih podatkov v podjetjih in si zagotoviti večji delež na trgu."


Za več informacij o raziskavi Work Servers/NAS Survey 2019 revije PCMag, obiščite http://sy.to/pcmagbca2019.
Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice