sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

V raziskavi IDC MarketScape je KYOCERA uvrščena med voditelje

Raziskovalna hiša IDC je objavila rezultate raziskave IDC MarketScape, v kateri se je na področju pametnih večopravilnih naprav KYOCERA uvrstila v prestižni klub vodilnih podjetij. Raziskava se imenuje IDC MarketScape: Western Europe Smart Multifunction Peripheral 2018 Vendor Assessment, najdete jo pa v dokumentu #EMEA44808019, February 2019.

Novica je za podjetje prišla v pravem času. Kyocera širi ponudbo izdelkov z inovativnomi rešitvami in uvajanjem integracije programskih elementov in obenem ohranja osredotočenost na proizvodnjo okolju prijaznih izdelkov.

“Na uvrstitev med vodilne ponudnike pametnih večopravilnih naprav s strani IDC MarketScape smo v podjetju KYOCERA Document Solutions Europe neizmerno ponosni, saj odraža vsa prizadevanja, ki smo jih vložili v zadnjih 5 letih,” je izjavil Nobuki Takada, generalni direktor oddelka Marketing Innovation Centre pri KYOCERA Document Solutions Europe.

“Uvrstitev Kyocere med vodilne ponudnike nam daje nov zagon za nadaljevanje razvoja. Na podlagi uspeha naših serij TASKalfa in ECOSYS, ki se ponašajo z visoko kakovostjo, zanesljivostjo in inovativno tehnologijo, se lahko nadejajo kakovostnih storitev tudi naši uporabniki. Tudi v času rasti in širitve na nove trge, kakovostni izdelki popularnih serij ostajajo v jedru naše ponudbe.”

Pozicioniranje temeljnih izdelkov na katerih organizacija gradi svojo ponudbo, kot vodilnih na področju zahodne Evrope, daje podjetju odlično podlago za razvoj v letu 2019.

Ob tem lahko pričakujemo nadaljni razvoj obstoječe palete naprav, kot je bila na primer v letu 2018 nadgradnja serij TASKalfa in ECOSYS. Obenem pa lahko pričakujemo tudi širitev ponudbe s programskimi izdelki, kot je na primer rešitev za zajem dokumentov Kyocera Capture Manager.

Uspeh pomeni tudi priznanje Kyocerini edinstveni filozofiji podjetja, katere pobudnik je ustanovitelj podjetja dr. Kazuo Inamori, ki verjame, da mora biti »nadpovprečen nivo prizadevanj vsakodnevna praksa« in, da je »vsak velik dosežek rezultat vloženih naporov«.

Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice