sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS1819+

Synology Inc. je predstavil DiskStation DS1819+, namizni strežnik NAS z 8 režami za diske, ki ponuja izjemne zmogljivosti in nadgradljivost, s katero bo zlahka sledila razvoju podjetja in povečanim potrebam po hrambenem prostoru.

»Novi strežnik je zasnovan v kompaktnem ohišju in je idealen za uporabo v manjših in srednje velikih podjetjih. Še posebej, ker prinaša širok nabor uporabnih rešitev,« je izjavil Kevin Meng, produktni vodja v korporaciji Synology Inc. »DS1819+ je prenovljen strežnik iz serije +, od predhodnika se lahko pohvali s 57% povečano hitrostjo prenosa pri branju sekvenčnih podatkov. Naprava je po zaslugi vgrajenih poslovnih aplikacij veliko več kot le datotečni strežnik ali prostor za hrambo.«

Skalabilen strežnik za hrambo podatkov

DS1819+ izkorišča napredne tehnologije nove generacije Intelovih procesorjev Atom, kar mu zagotavlja izjemne zmogljivosti in nadgradljivost.

  • Procesor: štirijedrni Intel C3538, 2.1 GHz.
  • Spomin: standardno 4 GB DDR4, nadgradljiv do 32 GB.
  • Hrambeni prostor: do 216 TB skupne kapacitete z uporabo dveh razširitvenih enot.
  • Zmogljivost: sekvenčni pretok podatkov za branje je 2.045 MB/s in 656 MB/s za zapisovanje.

Velike obremenitve z razširitvijo PCIe

DS1819+ je opremljen s štirimi vhodi Gigabit Ethernet in eno režo za razširitev PCIe, kar mu omogoča veliko prilagodljivost glede konfiguracije in brez težav opravi z večjimi delovnimi obremenitvami.

  • Podpira vgradnjo dodatne 10GbE kartice: za boljši izkoristek pasovne širine.
  • Možna je vgradnja M.2 SSD razširitvene kartice: za izboljšanje random IOPS z M.2 NVMe/SATA SSD predpomnilnikom.
  • Štirje vgrajeni Gigabit Ethernet vhodi: podpira nadomestni način delovanja in funkcijo Link Aggregation.

Synology DiskStation Manager

DS1819+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že osmo leto zapored.

Za več informacij o DS1819+, obiščite https://www.synology.com/products/DS1819+.

Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice