sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS119j

Idealen prvi strežnik NAS za doma.

Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS119j, kompakten in energetsko učinkovit strežnik NAS z eno režo za disk, ki je idealen za prvo spoznavanje s strežniki NAS Synology v domačem okolju.

»Obstaja veliko število uporabnikov, ki še niso seznanjeni s koristmi, ki jih prinaša strežnik NAS za domačo uporabo,« je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. »DS119j je idealna izbira za prvo srečanje z NAS-om. Za ugodno ceno prinaša obilo programskih funkcij in intuitivni uporabniški vmesnik«

Zasnovan za domače okolje, DS119j porabi le 5,01 vata v načinu mirovanja trdega diska in 10,0 vatov v polnem delovanju - prenosni računalnik na primer lahko porabi več kot 45 vatov. Poleg tega je ohišje zasnovano tako, da ublaži hrup, zaradi česar   je naprava v primerjavi z nekaterimi osebnimi računalniki skoraj neslišna.

DS119j služi tudi kot domači multimedijski strežnik. Uporabniki lahko preprosto delijo fotografije s prijatelji ali pretakajo glasbene in video datoteke v mobilne naprave ali multimedijske predvajalnike.

DS119j poganja DiskStation Manager, eden od najnaprednejših in inovativnih operacijskih sistemov za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki pomagajo izdatno povečati delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Za več informacij o DS119j, obiščite https://www.synology.com/products/DS119j.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice