sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil Surveillance Station 8.2

Nove mobilne aplikacije presegajo zmogljivosti, ki jih nudijo mobilne naprave.

Synology Inc. je objavil uradni izid rešitve za nadzor Surveillance Station 8.2. V novi različici je prvič na voljo program LiveCam, ki spreminja mobilni telefon v nadzorno kamero. Predstavljena verzija je namenjena uporabnikom mobilnih naprav z operacijskim sistemom iOS, medtem ko bo uporabnikom mobilnikov na osnovi Androida na voljo oktobra. Prenovljena aplikacija DS cam ponuja večje zmogljivosti in združljivost, na svoj seznam podprtih naprav pa dodaja tudi zvočnike IP. Izboljšan spletni center za prenos programov pa omogoča večjo prilagodljivost upravljanja aplikacij.

»S kombinacijo LiveCam, ki deluje v sistemu iOS in povsem novega programa Dscam, je Surveillance Station stopil v mobilno ero spreminjanja telefonov v varnostne kamere, pa tudi uporabe mobilnikov za pregledovanje posnetkov v programu DScam,« je izjavil Ivan Chang, produktni vodja pri Synology Inc. »Funkcije, kot so Smart Time Lapse, Dvojna avtentikacija in podpora za IP zvočnike pa uporabnikom Surveillance Station prinašajo rešitev za upravljanje projektov nadzora."

Novosti, ki jih prinaša Surveillance Station 8.2:

  • S pomočjo programa LiveCam spreminja mobilne telefone v kamere: Vaša mobilna naprava je sedaj lahko tudi IP kamera. Z namestitvijo programa LiveCam na svojo mobilno napravo, le-to lahko kot IP kamero  dodate v omrežje rešitve Surveillance Station in snemate dogodke na poti. Tako lahko koristno uporabite svoje rezervne ali stare mobilne naprave, ki jih ne uporabljate več.
  • Aplikacijski center, ki ve kaj potrebujete: nova zbirka dodatkov z imenom Application Center ponuja 26 aplikacij in pripomočkov. Uporabite filter kategorij ali iskalnik po ključnih besedah za hitro iskanje aplikacije, ki vam najbolj ustreza, in jo vključite v rešitev Surveillance Station.
  • Prenovljen program DS cam z izrednimi zmogljivostmi in združljivostjo: nova različica DS cam, poleg izboljšane kakovosti pregledovanja posnetkov, ponuja tudi predvajanje posnetkov z več kamer hkrati. Poleg tega, pa z novo možnostjo prijave, tudi kadar niste povezani v splet, omogoča hitrejši zagon sistema.
  • Podpora za IP zvočnike : Surveillance Station 8.2 omogoča predvajanje zvoka v živo ali po vnaprej določenem urniku z uporabo povezanih IP zvočnikov. V primeru uporabe več zvočnikov je možno predvajanje na vse hkrati ali na le izbrane zvočnike.
  • Nadzor večjih projektov s programom Time Lapse: Time Lapse skrajša dolge posnetke na le nekaj minut ali celo sekund. Aplikacija je posebej uporabna za prikazovanje večjih projektov od začetka do konca.
  • Zavarujte vaše podatke z dvojno avtentikacijo: varnejši in bolj prilagodljiv ukrep za upravljanje pravic uporabnikov. Dvojna avtentikacija omejuje uporabo funkcij, kot sta na primer upravljanje kamer ali dostop do posnetkov, ki se izvajajo le z dovoljenjem druge stranke. Dodatno zavarovanje tako preprečuje odtekanje občutljivih podatkov.
  • Javno predvajanje s programom Live Broadcast: Delite vaše posnetke neposredno, brez dodatnih nastavitev in v živo v spletno storitev YouTube. Preprosto izberite kamero in vnesite podatke o poti, ki jo dobite na YouTubu. In oddajanje v živo se lahko začne...

Več informacij

Za več informacij o združljivosti z DSM, namestitvi paketa in modelih naprav, ki jih lahko uporabite za zagon, obiščite https://www.synology.com/surveillance/8.2.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice