sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

RackStation RS1219+ ponuja nadgradljiv sistem hrambe podatkov

Korporacija Synology Inc. je predstavila RackStation RS1219+, novi strežnik NAS višine 2U in z 8 režami za diske, ki je namenjen vgradnji v komunikacijske omare. Ponaša se s skalabilnim sistemom hrambenega prostora in podporo za diske M.2 SSD, ki omogočajo povečanje zmogljivosti naprave. Po zaslugi kompaktne zasnove ohišja, je mogoče RS1219+ namestiti v 2-točkovne omare ali na stenske nosilce. Zato je naprava idealna izbira za rastoča manjša in srednje velika podjetja, ki jim tako pri svojem razvoju ne bo treba investirati v izgradnjo dragih podatkovnih centrov.

Skupni stroški lastništva (TCO) so ključni dejavnik, ki ga je potrebno upoštevati v začetku poslovanja. Pri nakupu rešitve za hrambo podatkov je potrebno pregledati ne le celovitost ponudbe, temveč tudi ekonomičnost. Ohišje RS1219+ ima globino 12 palcev (30,48 cm) in ga je mogoče namestiti v manjša stojala, kar pomeni, da ne zaseda veliko prostora, obenem pa ne zahteva večje investicije v strežniške omare.

»Pri rastočih podjetjih, ki imajo omejen pisarniški prostor, opažamo povečano povpraševanje po izgradnji mini podatkovnih centrov,« je izjavila Katarina Shao, produktna vodja pri Synology Inc. "»Hrambeni prostor v RS1219+ je z uporabo razširitvene enote RX418 mogoče razširiti na skupno kapaciteto 144 TB. Tako imajo rastoča podjetja na razpolago dovolj prostora za hrambo podatkov, ki ga lahko sproti in po potrebi nadgrajujejo. Z uporabo dveh M.2 SSD razširitvenih kartic, ki ju lahko priključimo v režo PCI, nanju pa priključimo diske M.2 SATA SSD, ki služijo kot predpomnilnik, je mogoče zmogljivosti naprave še izboljšati in obenem zmanjšati latentnost. Tako diski, namenjeni predpomnilniku, ne zasedajo rež v sprednjem delu strežnika, ki je tako v celoti namenjen namestitvi diskov za hrambo podatkov.«

RS1219+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Dodatna servisna storitev Synology Extended Warranty, ki je na voljo ob nakupu RS1219+, zagotavlja do 5 let jamstva na strojno opremo.

Za več informacij o RS1219+, obiščite: https://www.synology.com/products/RS1219+

Za več informacij o razširjenem jamstvu, obiščite: https://www.synology.com/products/Extended_Warranty


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice