sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

S prevzemom podjetja Alos Kyocera nadaljuje razvoj v ponudnika rešitev za upravljanje s podatki

Friedhelm Schnittker (Vice President Alos GmbH) in Dietmar Nick (Geschäftsführer KYOCERA Deutschland GmbH) KYOCERA Document Solutions Europe nadaljuje svoj razvoj v ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti in širi svojo ponudbo storitev s prevzemom nemškega podjetja Alos GmbH.

KYOCERA je zaključila nakup podjetja Alos Solution, enega od vodilnih ponudnikov rešitev za zajem in upravljanje z elektronskimi poslovnimi vsebinami (Enterprise Content Management solutions (ECM)) v nemško govorečih deželah. V podjetju Alos, ki posluje v Nemčiji in Švici, je zaposlenih več kot 100 strokovnjakov, rešitve pa zagotavljajo več tisoč strankam po celem svetu.

Alos ima več kot 60 let izkušenj s podjetji, kot so Kraft, BP, AT&T in Unilever. Z izkoriščanjem ključnih prednosti Alosa pri zagotavljanju inteligentnih rešitev za pridobivanje podatkov prek avtomatiziranih delovnih procesov s pravno skladnimi postopki arhiviranja, Kyocera upa, da bo, poleg dostopa do širšega kroga kupcev, dosegla tudi druge vsebinske sinergične učinke akvizicije.

Družba bo še naprej delovala neodvisno, proces integracije pa bo trajal predvidoma tri leta. Poročala bo neposredno Kyocerini podružnici v Nemčiji KYOCERA Document Solutions Deutschland. Prevzem je najnovejši korak Kyocere v razvoju in preoblikovanju podjetja v ponudnika celovitih rešitev upravljanja z dokumenti.

Takuya Marubayashi, predsednik korporacije KYOCERA Document Solutions Europe, je izjavil: » “Kot podjetje smo osredotočeni na razvoj rešitev za upravljanje z dokumenti in tako želimo našim strankam pomagati zadostiti potrebam sodobnega poslovanja v fizičnem in digitalnem svetu. Želimo ponuditi varne, učinkovite in seveda kakovostne rešitve za upravljanje delovnih procesov. Alos bo postal del našega pristopa za zagotavljanje prilagodljivih in stroškovno učinkovitih rešitev, ki bodo nadgradile našo obstoječo ponudbo kakovostnih izdelkov ter storitev.«

»Prepričani smo, da bo združitev koristila tako našim strankam, kot  partnerjem in zaposlenim,« je dodal podpredsednik Alos 'GmbH Friedhelm Schnittker. »Obsežen program izdelkov KYOCERA, v kombinaciji z rešitvami za skeniranje podjetja Alos, ponuja velik potencial. Veselimo se sodelovanja pri izkoriščanju te priložnosti v korist vseh zainteresiranih strani.«

Alos, z zagotavljanjem varnih in učinkovitih rešitev za izpis dokumentov, odlično dopolnjuje portfelj družbe KYOCERA na področjih pridobivanja podatkov, upravljanja z elektronskimi poslovnimi vsebinami in upravljanja s poslovnimi procesi (Business Process Management BPM)). Poteza pomaga Kyoceri, da se pozicionira kot celovit ponudnik rešitev in podjetju v naslednjih letih zagotavlja rast in uspešno delovanje na vse bolj digitaliziranem trgu.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice