sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

IDC uvrstil Kyocero med glavne igralce

Kyocera Document Solutions se je v IDC-jevi raziskavi MarketScape: Storitve za upravljanje delovnih tokov 2015 (US, Zahodna Evropa, Azija/Pacifik), uvrstila med glavne igralce (Major Player).

Korporacija Kyocera Document Solutions, ena od vodilnih ponudnikov rešitev za obdelavo dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, je objavila, da jo je raziskovalna hiša IDC v svoji raziskavi MarketScape: Storitve za upravljanje delovnih tokov 2015*, ki je bila izvedena v regijah ZDA, Zahodna Evropa in Azija/Pacifik, predstavila kot enega od najpomembnejših ponudnikov (Major Player) na tem področju.

Storitve za upravljanje delovnih tokov (Managed Workflow Services (MWS)) po oceni IDC-ja, predstavljajo najvišji nivo Storitev za upravljanje tiskanja in dokumentov (Managed Print and Document Services (MPDS)). Poročilo IDC MarketScape se v prvi vrsti osredotoča na zmožnosti ponudnikov zagotoviti svojim strankam strategijo, ki je usmerjena v izboljšano avtomatizacijo delovnih tokov in ponuditi storitve optimizacije. Poleg tega pa izpostavlja tudi zmožnost ponudnikov, da te storitve tudi učinkovito vpeljejo v poslovanje podjetij. 

V skladu z motom »Nobena rešitev ne ustreza vsem«, KYOCERA Document Solutions razvija globalno operativno strukturo, ki omogoča fleksibilne prilagoditve, ki ustrezajo posameznim poslovnim razmeram strank. Obenem pa si, s ciljem izboljšanja poslovne učinkovitosti svojih klientov, prizadeva izboljšati procese delovnih tokov dokumentov.

»Uvrstitev med glavne igralce v treh regijah v tem poročilu jemljemo kot dokaz, da mnoga podjetja cenijo zmožnosti naših dokumentnih rešitev, ki delujejo v različnih industrijskih panogah in niso omejene z jezikovnimi ali regijskimi pregradami, » je izjavil Ryuzo Morita, direktor podjetja KYOCERA Document Solutions Inc. in generalni direktor oddelka za korporativno strateško planiranje. »Tudi v bodoče bomo pozorni na potrebe naših strank in se nanje odzivali z vso skrbnostjo. Še več, prizadevanja za zagotovitev celovite dokumentne rešitve našim strankam, bomo še okrepili.«

*IDC MarketScape U.S. Managed Workflow Services Hardcopy 2015 Vendor Assessment — Building on MPDS (November 2015, IDC #US40586715); IDC MarketScape Western Europe Managed Workflow Services 2015 Hardcopy Vendor Assessment — Building on MPDS (December 2015, IDC #EMEA40662015); IDC MarketScape Asia/Pacific Managed Workflow Services 2015 Vendor Assessment (Januar 2016, IDC #AP40437716)

O IDC MarketScape
IDC-jev model za analizo ponudnikov je oblikovan tako, da zagotavlja pregled konkurenčne pripravljenosti dobaviteljev IKT (Informacijsko komunikacijske tehnologije) na določenem tržišču. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo ocenjevanja, ki temelji na kakovostnih in količinskih kriterijih in ki je izražena v enotnem grafičnem prikazu položaja vsakega posameznega ponudnika znotraj določenega trga. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir znotraj katerega je mogoče smiselno promerjati ponudbe storitev, zmogljivosti, strategije in trenutne ter bodoče dejavnike za uspeh ponudnikov IKT. Okvir, prav tako, zagotavlja kupcem tehnoloških rešitev 360-stopinjski vpogled v prednosti in slabosti ponudnikov, ki so trenutno prisotni na trgu ali se nanj šele podajajo.
 

Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice