sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Virtual Machine Manager Pro zagotavlja varnost in učinkovitost v virtualizacijskem okolju

Synology Inc. je objavil uradni izid programskega paketa Virtual Machine Manager Pro, ki prinaša storitve po meri profesionalnih uporabnikov. VMM Pro omogoča poganjanje večih virtualnih računalnikov z okolji, kot so Windows, Linux ali Virtual DSM. S ciljem izgradnje učinkovitega in varnega virtualizacijskega okolja, uporabnikom pomaga pri integraciji in upravljanju več strežnikov NAS prek svojega virtualiziranega grozda, fleksibilni distribuciji strojnih virov, migraciji virtualnih naprav med gostitelji brez prekinitve in pri rednem izvajanju posnetkov stanja ter obnavljanju varnostnih kopij navideznih računalnikov.

Synology se je zavezal svojim uporabnikom ponujati zmogljive rešitve, ki so hkrati preproste in intuitivne za uporabo. »Virtual Machine Manager je z zadnjo različico požel številna priznanja. V zadnjem letu ga je preneslo in namestilo na svoj strežnik NAS Synology preko 130.000 uporabnikov. Dejstvo jasno kaže, da je bil izdelek sprejet med uporabniki po celem svetu in daje naši razvojni ekipi dodatno motivacijo. Z izjemno prilagodljivim grozdom v Virtual Machine Manager Pro pa smo zmožni oddelkom IT v podjetjih pomagati zgraditi profesionalno in učinkovito virtualizacijsko okolje na strežnikih NAS. Aplikacija omogoča izboljšanje delovne učinkovitosti zaposlenih in obenem ščiti kritična virtualna okolja,« je izjavil Chen Feng Wang, produktni vodja za področje virtualizacije v podjetju Synology. 

Virtualizirana struktura v popolnoma novem VMM Pro bistveno izboljšuje delovno učinkovitost in raven zaščite. Skrbno zasnovana gruča uporabnikom omogoča upravljanje več strežnikov NAS, kot tudi upravljanje delujočih virtualnih okolij, ko so raztreseni po različnih strežnikih NAS, iz enotnega vmesnika. IT osebju pomaga načrtovati urnike zaščite podatkov z izdelavo posnetkov stanja in oddaljeno replikacijo v grozdu. Obenem pa VMM Pro prinaša tudi napredne funkcije, kot je na primer High Availability. Visoka razpoložljivost lajša težave povezane z motnjami v delovanju naprav in maksimizira čas delovanja virtualnih okolij. Vsak strežnik NAS Synology je sedaj opremljen s 30-dnevnim preskusnim obdobjem za rešitev VMM Pro.

Pomembne lastnosti Virtual Machine Manager Pro vključujejo:

·         Infrastruktura grozdov

o    Z VMM lahko ustvarite infrastrukturo grozdov z največ sedmimi strežniki NAS Synology. VMM Pro omogoča selitev in prilagodljivo skalabilnost za uravnoteženje obremenitve in dodeljevanje sredstev.

·         Popolna zaščita vaših virtualnih računalnikov

o    Funkcija posnetkov stanja in načrtovanje zaščite, ki jih ponuja VMM, omogočajo kloniranje in obnovitev virtualnih naprav v nekaj sekundah. Lahko ste pomirjeni - v primeru kakršnekoli človeške napake ali okvare strojne opreme, boste stanje pred napako lahko obnovili.

·         Migracija v realnem času

o    Zamude, ki vplivajo na poslovanje podjetja so nedopustne. VMM omogoča brezšivno migracijo virtualnih računalnikov z enega strežnika NAS na drugega. Svoje podatke pa lahko celo hranite na tretjem. Zares se lahko poslovite od časov nedelovanj, ki so bremenili vaše poslovanje.

·         High Availability

o    Synology VMM HA zagotavlja stroškovno učinkovito in preprosto metodo razpoložljivosti storitev. V primeru odpovedi strežnika se prizadeti virtualni računalniki samodejno ponovno zaženejo na drugem strežniku NAS v gruči, ki ponuja te storitve.

Licence

Na voljo so licence Virtual Machine Manager Pro (VMM Pro) za okolja s tremi ali sedmimi vključenimi strežniki. Ustvarite lahko gručo VMM z do sedmimi strežniki NAS Synology. Vsaka licenca zagotavlja delovanje VMM Pro za gručo v obdobju enega leta.

Za več informacij, obiščite:

Virtual Machine Manager produktna stran:https://www.synology.com/dsm/packages/Virtualization

Virtual Machine Manager Pro licence:https://www.synology.com/products/VMMPro_License_Pack

Virtual DSM licence:https://www.synology.com/products/VDSM_License_Pack

Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice