sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS1618+

Najhitrejši model iz serije Plus strežnikov NAS Synology doslej.

Synology je predstavil DiskStation DS1618+, strežnik NAS s 6 režami za diske, ki ga poganja Intelov procesor Atom C3538. Ponaša se z izjemnimi zmogljivostmi in je namenjen malim in srednje velikim podjetjem za hrambo ter prikazovanje datotek, gostovanje aplikacij, varnostno kopiranje podatkov in sodelovanje v realnem času.

DS1618+ je opremljen s štirijedrnim Intel Atom C3538 procesorjem in 4GB DDR4 non-ECC SODIMM spominom, ki ga je moč razširiti na 32 GB z ECC SODIMM. Z dvema dodatnima razširitvenima enotama DX517 je hrambeni prostor možno razširiti na 192 TB skupnega prostora, ki omogoča hitro rastočim podjetjem rešitev za hrambo podatkov, ki bo rasla skupaj z njihovimi potrebami.

«Sodobna podjetja za zagotavljanje konkurenčnih izdelkov in storitev potrebujejo hitro obdelavo in dostop do podatkov,« je izjavil Derren Lu, izvršni direktor v podjetju Synology. » Z integracijo intelove tehnologije smo ponudili majhnim in srednje velikim podjetjem izjemne zmogljivosti. Naprava jim bo omogočila izkoristiti prednosti neoviranega pretoka podatkov, ki jim bo zagotovil dodatno pomoč v razvoju.«

Z razdelilno kartico Synology M2D17 PCIe lahko v DS1618+ vgradite dva diska M.2 SATA SSD, ki izkoriščata SSD predpomnilnik za povečanje največje zmogljivosti in zmanjšanje zakasnitve I / O. Z namestitvijo kartice omrežnega vmesnika preko PCIe reže, DS1618 + podpira do dva 10GbE vhoda in tako doseže največjo prepustnost s 1.551 MBps za branje in 586 MBps za zapisovanje podatkov.

»Mala in srednje velika podjetja potrebujejo zmogljive, varne in prilagodljive rešitve za shranjevanje, s katerimi lahko učinkovito upravljajo vse večjo količino digitalnih vsebin,« je dejal Dan Artusi, podpredsednik in generalni direktor Intelovega oddelka Connected Home. »S sodelovanjem s Synologyjem smo dosegli, da njihovi novi izdelki DiskStation NAS, ki temeljijo na seriji procesorjev serije C Intel Atom®, dosegajo zmogljivost in prilagodljivo hitrost vstopnih in izhodnih podatkov, ki podjetjem pomagajo hitro shranjevati in upravljati svoje najbolj kritične podatke.«

DS1618+ runs on DiskStation Manager je napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati delovno učinkovitost in varnost občutljivih podatkov. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Z DS1618 + lahko kupite tudi dodatno servisno storitev Synology's Extended Warranty (EW201), ki je na voljo v izbranih regijah po vsem svetu in ki zagotavlja do pet let garancije.

Za dodatne informacije o DS1618+, obiščite https://www.synology.com/products/DS1618+

Za več informacij o dodatni garanciji, obiščite https://www.synology.com/products/Extended_Warranty

Print
Kategorije: Synology
Ključne besede: NASSynologyXenon forte
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice