sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Knjižni skener CZUR ET16 Plus je prejel priznanje Editors’ Choice revije PC Magazine

CZUR, globalni proizvajalec pametnih strojnih rešitev, prisoten v več kot 30 državah, je sporočil, da je knjižni skener CZUR ET16 Plus prejel priznanje »Urednikov izbor« uredništva revije PC Magazine. ET16 Plus si je prislužil priporočilo Editors' Choice Award s hitrostjo skeniranja, velikim naborom funkcionalnosti in vsestranskostjo.

Skrben pregled naprave je PC Magazine opravil z več vidikov: izgled, strojna oprema, lastnosti programske opreme in zmožnosti skeniranja. Uredniki so še posebej pohvalili programske funkcije naprave in proces skeniranja. Tony Hoffman, urednik revije PC Magazine, je potrdil učinkovitost delovanja ET16 Plus: »Kakovostna mešanica hitrosti, funkcij in vsestranskosti je zaslužila naš uredniški izbor.« Nagrado si je ET16 Plus prislužil v konkurenci tisočih podobnih izdelkov, ki so bili testirani v testnem laboratoriju revije.

CZUR ET16 Plus, ki je bil predstavljen septembra 2017, po zaslugi tehnologije ravnanja ukrivljenih strani »Curve Flatten«, predstavlja novost na področju skeniranja knjig. Tehnologija omogoča napravi učinkovito skeniranje vezanih dokumentov in se ponaša z robustno programsko opremo in najsodobnejšimi funkcijami. Kakovost naprave ET16 Plus sta pohvalila tudi znani You Tube bloger Dan Nessel in spletni preskuševalec tehnoloških naprav Salih Sarikaya.

ET16 Plus pregled na DadDoes: https://youtu.be/XPwrvRfR1jk?list=PLIb7UmgRg2xPaVyKvPPKgT8JDIey2TGfb.

Optični bralniki so, z občasnimi tehnološkimi posodobitvami, prisotni na tržišču že skoraj 30 let. Uporabniki niso imeli učinkovite alternative zapletenim skenirnim sistemom. Kang Zhou, ustanovitelj podjetja CZUR TECH, je začel razvijati zamisel o spremembi že v srednji šoli. Kasneje je skupaj s sodelavci razvil prvi pametni knjižni skener, ki ni obremenjen z zapletenimi procesi namestitve in upravljanja. Pametni knjižni skener ET16 Plus je v resnici spremenil tržišče knjižnih skenerjev in z naborom kakovostnih funkcionalnosti in prilagodljivostjo, postavil nova merila uspešnosti.

ET16 Plus, ki ga poganja 32-bitni MIPS procesor s HD kamero z ločljivostjo 16 MP,  se ponaša z inovativno stransko osvetljitvijo, učinkovito funkcijo optičnega prepoznavanja besedila (OCR) ter inteligentno programsko opremo za procesiranje slik.

Za več informacij obiščite https://goo.gl/pZb865.


Print
Kategorije: CZUR
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice