sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil RackStation RS2418+/RS2418RP+

Zasnovan za podjetja, ki potrebujejo fleksibilno shranjevanje in M. 2 SSD razširljivost

Podjejte Synology je predstavilo RackStation RS2418+/RS2418RP+, strežnik NAS višine 2U z 12 režami za diske, ki je namenjen vgradnji v komunikacijske omare. Manjšim in srednje velikim podjetjem prinaša preprosto nadgradnjo hrambenega prostora za primerno ceno.

RS2418+/RS2418RP+ podpira do 144 TB skupne kapacitete v enotnem ohišju višine 2U. Kapaciteto hrambenega prostora pa je z uporabo razširitvene enote RX1217/RX1217RP mogoče preprosto razširiti na do 288 TB.

»"RS2418+/RS2418RP+ je zasnovan za reševanje skupnih IT izzivov manjših in srednje velikih podjetij- proračuni so majhni, količina podatkov se hitro povečuje in osebje oddelkov IT je obremenjeno z vse večjimi izzivi, njihovo število pa je premajhno,« je izjavil Jason Fan, produktni vodja pri Synology Inc. »RS2418+/RS2418RP+ je zasnovan tako, da se spopada s temi izzivi. Ponuja možnosti skalabilnega nadgrajevanja hrambenih zmogljivosti in ugoden skupni strošek lastništva, obenem pa prinaša obilo različne programske opreme. Zato je strežnik idealna izbira za naloge centralne lokacije za varnostno kopiranje podatkov ali datotečnega strežnika.«

V jedru RS2418+/RS2418RP+ deluje Intelov štirijedrni procesor Atom C3538 s 4 GB DDR4 non-ECC UDIMM RAM spomina, ki je razširljiv do 64 GB. Štiri plug-and-play Gigabit Ethernet LAN vhode je, preko reže za PCIe 3.0, možno nadgraditi z zmogljivejšimi 10GbE NIC, ki omogočajo prek 1.400 MB na sekundo sekvenčnega pretoka in 38,900 iSCSI IOPS. 

Reža PCIe lahko služi tudi za namestitev M.2 SSD adapterske kartice, ki zmogljivosti izdatno poveča, s čimer je naprava idealna izbira za poganjanje aplikacij kot so na primer hramba za baze podatkov, datotečni strežnik za večje število uporabnikov ali za obdelavo videa.

RS2418+/RS2418RP+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Za več informacij o RS2418+/RS2418RP+ obiščite https://www.synology.com/products/RS2418+


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice