sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Takuya Marubayashi je novi predsednik Kyocera Document Solutions EMEA

Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, je sporočila, da je prvega aprila Takuya Marubayashi postal novi predsednik organizacije zadolžene za področje Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike. Pod novim vodstvom bo korporacija še naprej zagotavljala podporo s kakovostnimi izdelki in storitvami kupcem, lokalnim predstavništvom, mednarodnim partnerjem in svojim zaposlenim. Poseben izziv novega predsednika bo nadaljevanje digitalnega preoblikovanja podjetja, kot tudi prizadevanja za utrditev položaja med vodilnimi ponudniki dokumentnih rešitev.

Novi predsednik Kyocera Document Solutions Europe B.V., s sedežem v Hoofddorpu na Nizozemskem, je s podjetjem tesno povezan, saj je v Kyoceri začel delati že leta 1999 v oddelku za prodajo tiskalnikov. Na svojem potovanju znotraj skupine je Takuya Marubayashi razvijal kariero tako v korporaciji Kyocera, kot tudi v hčerinski družbi Kyocera Document Solution na podroćjih EMEA in Azije. Pred imenovanjem je deloval kot predsednik korporacije Kyocera Mita Kitajska (danes Document Solutions Kitajska) in obenem opravljal pomembno delo kot višji generalni direktor oddelka za korporativno prodajo v družbi KYOCERA Document Solutions Incorporated, s sedežem v Osaki na Japonskem.

Takuya Marubayashi se vrača v Evropo, kjer bo prevzel vodenje od sedanjega predsednika Takahira Sata in nadaljeval utrjevanje položaja regije EMEA, ki v celotnem poslovanju korporacije Kyocera Document Solutions zaseda pomembno mesto.

TakuyaMarubayashi je ob imenovanju poudaril : »Imenovanje na položaj predsednika Kyocera Document Solutions EMEA sprejemam kot veliko čast in obenem odgovornost, ki jo jemljem skrajno resno. Nahajamo se sredi transformacije in prepričan sem, da imamo prave ljudi z znanjem in izkušnjami, s katerimi bomo dosegli zastavljene strateške cilje in ohranili Kyocerin vodilni položaj. Naši sodelavci in partnerstva so ključnega pomena za našo družbo in na teh odnosih nameravam graditi. Pričakujejo lahko najboljšo možno podporo, znanje in izdelke s področja dokumentnih rešitev.«

Naloge za doseganje teh ciljev so v podjetju jasne in organizacija bo nadaljevala z inovacijami na digitalnem področju, povezanem z upravljanjem dokumentov in rešitvami.

Kot novi predsednik, bo Marubayashi še naprej spodbujal strategijo diverzifikacije podjetja v regiji EMEA. »Kot podjetje, bo KDE nadaljevalo širitev poslovanja v regijah z novimi priložnostmi. Vendar pa ostaja uporabniška izkušnja, ki nas loči od konkurence na različnih področjih, ključnega pomena za naše poslovanje,« je zaključil Takuya Marubayashi.Print
Kategorije: Kyocera
Ključne besede: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice