sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil RackStation RS2818RP+

Zmogljiv strežnik NAS z veliko hrambenega prostora, ki je idealen za rastoča podjetja.

Korporacija Synology Inc. je predstavila RackStation RS2818RP+, strežnik NAS s 16 režami za diske in višine 3U. Manjšim in srednje velikim podjetjem prinaša velik hrambeni prostor z ugodnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. 

RS2818RP+ je prvi Synologyjev strežnik NAS iz serije Plus, ki je namenjen vgradnji v komunikacijske omare in z višino 3U (diski so nameščeni v tri vrste po višini). RS2818RP+ podpira do 16 diskov s skupno kapaciteto do 192 TB. Z razširitveno enoto RX1217(RP) je hrambeni prostor mogoče kar med delovanjem še dodatno nadgraditi, na skupno kapaciteto do 336 TB.

»Eden od izzivov sodobnih manjših in srednje velikih podjetij je hrambeni prostor za velike količine podatkov, ki je z rastjo podjetja tudi nadgradljiv,« je izjavil Jason Fan, produktni vodja pri Synology Inc. »RS2818RP+ ponuja velik prostor za hranjenje podatkov za ugodno ceno. Idealen je za naloge centraliziranega varnostnega kopiranja podatkov, datotečnega strežnika ali za naloge skupnega varnostnega kopiranja podjetij z razpršenmi lokacijami. "

RS2818RP+ je opremljen s štirijedrnim procesorjem Intel Atom C3538 in s 4 GB DDR4 non-ECC UDIMM spominom, ki ga je možno razširiti do 64 GB s 16 GB ECC UDIMM spominskimi moduli. V osnovi ponuja štiri plug-and-play Gigabit Ethernet LAN vhode, ki jih je možno razširiti z zmogljivejšimi 10GbE NIC vmesniki, ki zagotavljajo preko 1.400 MBps sekvenčnega pretoka za branje podatkov in 26.000 IOPS (naključnega zapisovanja).

RS2818RP+ je na voljo tudi s Synologyjevim razširjenim jamstvom (EW202), ki je na voljo v izbranih regijah (tudi v Sloveniji) in ponuja do 5-letno garancijo za strojno opremo.

Strežnik RS2818RP+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology, ki ponuja bogato paleto zmogljivih programov za povečanje učinkovitosti in produktivnosti uporabnikov. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Za več informacij o RS2818RP+, obiščite https://www.synology.com/products/RS2818RP+


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice