sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil VPN Plus Server 1.3 Beta

Korporacija Synology je objavila izid beta različice strežnika VPN Plus Server 1.3, ki prinaša rešitev za oddaljeno namizje brez uporabe klienta za usmerjevalnike Synology. Administratorjem IT prinaša informativna in zgoščena poročila o prometu, ki omogočajo preprost nadzor uporabe posameznih VPN storitev.

»Oddaljeno delo in delo na poti se vse bolj razrašča, zato podjetja potrebujejo prilagodljivo telekomunikacijsko rešitev, ki izboljšuje fleksibilnost dela,« je izjavila Freda Li, produktna vodja pri Synology Inc. »Poleg tega, pa je ključnega pomena za podjetja, da spremljajo, nadzirajo in pregledujejo ves vhodni promet in tako zagotavljajo varnost omrežja. Z VPN Plus lahko dosežejo oba cilja.«

VPN Plus Server 1.3 Beta prinaša:

  • Oddaljeno namizje: S podporo za protokola RDP in VNC, VPN Plus omogoča zaposlenim nadzor in oddaljeni dostop do svojih računalnikov z operacijskimi sistemi Windows in Mac OS, kot tudi do drugih uporabniških sistemov v pisarni, preprosto z uporabo spletnega brskalnika. Istočasno pa omogoča administratorjem IT določanje uporabniških privilegijev, preprečevanje dostopa do občutljivih internih sistemov ter določanje omejitev hitrosti. Vse povezave so nadzorovane znotraj domačega omrežja, brez uporabe zunanjih strežnikov.
     
  • Poročila o prometu: Podatki o vseh storitvah VPN, vključno s prometom in trendih glede sprememb v količini prometa, najbolj aktivnih časovnih obdobjih in največjih porabnikih, so predstavljeni v obliki razpredelnic in grafov. Upravljalci omrežja lahko tako preprosto identificirajo vse anomalije v prometu ali sumljive načine uporabe ter optimizirajo razporeditev razpoložljivih virov.

Za več informacij o VPN Plus Server 1.3 Beta, obiščite https://www.synology.com/beta/2017_VPN_Plus

Dosegljivost

VPN Plus Server je na voljo za usmerjevalnika Synology RT2600ac in RT1900ac.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice