sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA je za nove naprave prejela priznanje GOOD DESIGN

Korporacija KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) je sporočila, da sta novi napravi ECOSYS M8130cidn in ECOSYS M4132idn prejeli priznanje Good Design Award 2017, ki ga podeljuje Japan Institute for Design Promotion (JDP).

Poleg privlačnega videza izdelkov in opazne pozornosti oblikovalske ekipe do podrobnosti, je komisija pohvalila splošno funkcionalnost naprav. Še posebej jih je navdušilo preprosto vzdrževanje, saj so vsi deli, ki potrebujejo vzdrževanje, združeni v posamezne enote. Poleg tega, pa z uporabo rešitev, ki delujejo v oblaku in omogočajo nadzor in optimizacijo delovanja naprav na daljavo, zagotavljajo neprekinjeno delovanje.

Z osredotočanjem na uporabnost, izdelki dokazujejo oblikovalsko iznajdljivost pri uporabi oblik in barv, ki so bile uporabljene za interaktivne dele, pa tudi z visoko prepoznavnostjo, ki jo dosegajo z oznakami in premišljeno razporeditvijo simbolov. Poleg tega sta napravi standardno združljivi z omrežjem Wi-Fi Direct in NFC . Preprosto ju je integrirati z IT zalednimi sistemi v podjetjih in s tem pomagati k izboljšanju delovnih tokov dokumentov.

Kompaktno ohišje izdelkov (globine 590 mm x 590 mm širine) je oblikovano tako, da so naprave videti elegantne iz katerega koli kota, tudi s hrbtne strani. Zato je izdelek mogoče namestiti ne le ob steni, ampak tudi ob mizi ali v središču pisarne, kar širi možnosti ureditve pisarn.

Nagrada Good Design je potrditev Kyocerinega pristopa k razvoju izdelkov, pri čemer pozornost ni usmerjena le na učinkovitost, temveč tudi na načrtovanje in uporabnost. Poslanstvo Kyocere je pomagati vzpostaviti okolje, v katerem se lahko stranke bolj intuitivno in preprosto vključijo v procese upravljanja dokumentov ter ustvarijo bolj usklajena in produktivna delovna okolja.


O priznanju Good Design Award

Priznanje Good Design Award je celovit sistem ocenjevanj in priporočil, katerega namen je izpostaviti izjemne oblikovalske dosežke, ki prispevajo k bogatitvi naših življenj, gospodarstva in družbe kot celote. Podeljuje ga japonska fundacija Japan Institute for Design Promotion (JDP). Ponaša se z bogato tradicijo, saj je naslednik priznanja Good Design Selection System (ali G Mark System), ki ga je leta 1957 ustanovilo Ministrstvo za mednarodno trgovino in industrijo (danes Ministrstvo za Ekonomijo, trgovino in industrijo). Prejemniki priznanja Good Design Award smejo uporabljati znak G Mark, ki predstavlja simbol kakovostnega oblikovanja že več kot pol stoletja.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice