sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Zmogljiv vstopni model strežnikov NAS za varnostno kopiranje podatkov in prenos večpredstavnostnih vsebin

Synology je predstavil novi DiskStation DS418j, cenovno ugoden strežnik NAS s štirimi režami za diske, ki je namenjen domačim uporabnikom za učinkovito upravljanje, zaščito in deljenje podatkov.

DS418j poganja povsem novi 64-bitni dvojedrni procesor z izjemno zmogljivostjo prenosa kodiranih datotek s hitrostjo več kot 112 MB/sek pri branju in 87 MB/sek pri zapisovanju podatkov, v RAID 5 konfiguraciji v okolju Windows. Opremljen je 1GB DDR4 spominom, kar je dvakrat več kot pri njegovem predhodniku. S podporo za več kot 40 TB skupne kapacitete hrambenega prostora in preprostim upravljanjem, DS418j ponuja prilagodljive možnosti za upravljanje hrambe podatkov.

» Fotografije, videi in druge oblike digialnih datotek v digitalni dobi nastajajo hitreje kot kdajkoli. Za domače uporabnike je zasebna rešitev, ki zmore kakovostno zadovoljiti potrebe po hrambenem prostoru in varnem načinu deljenja datotek, ključnega pomena,« je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology® Inc. »S kombinacijo strojnih inovacij in bogate ponudbe aplikacij, DS418j omogoča uporabnikom izkoristiti sinhronizacijo datotek v oblačnih storitvah in prenos večpredstavnostnih vsebin za konkurenčno ceno.«

Pri zasnovi so razvijalci stremeli tako k čim boljši energijski učinkovitosti kot uporabniški izkušnji, zato je DS418j opremljen s prilagodljivimi LED indikatorji, ki omogočajo natančen, 4-stopenjski nadzor in načrtovanje svetilnosti. Poleg tega, naprava porabi 21,22 Vata v polnem delovanju in le 8,97 Vata med hibernacijo diskov.

DS418j poganja DiskStation Manager (DSM), eden od najnaprednejših in inovativnih operacijskih sistemov za strežnike NAS, ki ponuja širok nabor aplikacij - od rešitev za varnostno kopiranje do večpredstavnosti za domače uporabnike. Synology je za DSM prejel številna medijska priznanja, vključno z izborom Readers' Choice revije PC Mag, ki ga prejema že sedmo leto zapored.

Za več informacij obiščite https://www.synology.com/products/DS418j.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice