sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

FS3017 – prvi strežnik NAS Synology samo za diske SSD

Dvignite poslovanje na višji nivo

Dvignite poslovanje na višji nivo

Synology je predstavil FlashStation FS3017, pionirski izdelek povsem nove serije izdelkov, ki za hrambo uporabljajo le hitre pomnilnike. Z zmogljivostmi preko 200.000 IOPS pri naključnem zapisovanju 4k blokov in z možnostjo uporabe tehnologije RDMA, je FS3017 idealna izbira za analize velikih količin podatkov, video post-produkcijo, virtualizacijo in za delo z zahtevnimi baznimi aplikacijami, ki potrebujejo veliko število operacij v sekundi (IOPS) in hkrati kratke zakasnitvene čase (latency). 

Srce FS3017 predstavlja Intelov 6-jedrni Xeon procesor s 64 GB DDR4 ECC RDIMM (razširljiv na 512 GB) in z dvema vgrajenima 10GBase-T mrežnima vmesnikoma, podpira dodatno priključitev 10GbE / 25GbE / 40GbE mrežnih kartic, kar zagotavlja stabilno hkratno delovanje več nalog in pretoka podatkov. FS3017 je združljiv z različnimi blagovnimi znamkami zmogljivih diskov SAS SSD, kot tudi bolj popularnih SATA SSD in tako uporabnikom nudi večjo prilagodljivost glede na finančne zmožnosti. 

»Z novo prepoznavno lastnostjo naprav Synology – RAID F1, neenakomerno razporejamo paritetne bite med vse diske SSD in tako preprečujemo možnosti sesutja RAIDa zaradi istočasne odpovedi več diskov«, je izjavil podpredsednik družbe Vic Hsu in dodal: «Ko se najbolj obremenjeni disk SSD, ki izvaja največ operacij zapisovanja podatkov, iztroši, ga uporabnik preprosto, brez prekinitve delovanja RAID, zamenja z novim«. 

FS3017 poganja DSM, Synologyjev nagrajeni operacijski sistem za strežnike NAS, z vgrajenim programom Snapshot Replication (pogoj je BTRFS), ki ustvari 65.000 varnostnih kopij na zunanje strežnike. Vsebuje tudi rešitev za virtualizacijo, ki vključuje VMware, Citrix, Hyper-V in OpenStack integracijo. S podporo za Windows ACL, Windows® AD in LDAP integracijo, pa tudi za različne možnosti določanja privilegijev na programski opremi, bo FS3017 za velika podjetja kmalu postal prednostna izbira.

S strežnikom FS3017 je podjetje Synology na letošnjem sejmu Computex prejelo novo priznanje Best Choice Award. S šesto zaporedno nagrado podjetje nadaljuje svojo zmagovito serijo. Lahko pa se pohvali tudi s priznanjem v raziskavi revije TechTarget Quality Awards za sisteme NAS.

Za več informacij obiščite https://www.synology.com/products/FS3017.Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice