sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera Document Solutions prejela naziv "Major Player" v raziskavi IDC MARKETSCAPE: Worldwide Document Services 2016

Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je v zadnji raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment*, prejela naziv »Major player«.

IDC MarketScape ocenjuje zmogljivosti in poslovno strategijo ponudnikov na globalnem trgu storitev za upravljanje delovnih tokov dokumentov. Osredotočajo se na zmožnosti ponudnikov zagotoviti strankam orodja za povečanje vrednosti, avtomatizacijo delovnih tokov in optimatizacijo procesov. 

Z analizo poteka delovnih tokov pri strankah, KYOCERA Document Solutons zagotavlja optimalne dokumentne rešitve za avtomatizacijo dela z dokumenti in poenostavitev procesov v različnih industrijskih vejah. 

Bogate izkušnje si je Kyocera nabrala z zagotavljanjem rešitev, ki ustrezajo strankam različnih velikosti in vrst. Od operativnih oddelkov, ki se ukvarjajo z obdelavo procesov in računovodstvom, kjer ročno vnašajo podatke v standardizirane predloge ali sisteme, do posebnih gospodarskih panog, kot so na primer proizvodnja, finance, zdravstvo ali pravne pisarne.  

Kot so zapisali v poročilu IDC MarketScape: »Kyocera izkorišča tehnologijo za nadgradnjo svoje ponudbe Celovite dokumentne rešitve in za vertikalno širitev profesionalnih svetovalnih storitev.« Poročilo tudi poudarja, da ima «Kyocera močan portfolio rešitev in si prizadeva za razvoj lastnih tehnologij,hkrati pa  podpira  tudi rešitve partnerjev.«

»Poleg vse večje digitalizacije in globalizacije se podjetja spopadajo z vse večjo konkurenco. V teh razmerah postaja obdelava in upravljanje dokumentov vse bolj zapleteno. Zato bo v bodoče ključnega pomena za obstoj podjetij poenostavitev celotnih delovnih tokov dokumentov,« je izjavil Ryuzo Morita, direktor KYOCERA Document Solutions Inc. in generalni direktor oddelka Corporate Strategy Planning Division. »Storitve avtomatizacije in optimizacije dokumentnih delovnih tokov se širijo v podjetjih, še posebej v Evropi in Severni Ameriki, toda potrebe naraščajo povsod po svetu, še posebej med manjšimi in srednje velikimi podjetji. V Kyoceri širimo kanale za podporo na različnih področjih, vsekakor pa si bomo še naprej prizadevali karseda kakovostno zadovoljiti naše stranke.«

*IDC MarketScape Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment (September 2016, IDC #US40994416)

Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice