sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil RackStation RS816

Odlično poslovanje se začne tukaj – kompakten, skalabilen in vsestransko zmogljiv.

Synology Inc. je predstavil RackStation RS816, strežnik NAS, višine 1U in s štirimi režami za diske, ki je namenjen rastočim podjetjem in manjšim pisarnam. Z razširitveno enoto RX415, RackStation RS816 ponuja prilagodljivo razširljivost do 8 diskov s skupno kapaciteto do 80 TB hrambenega prostora, obenem pa prinaša napredne možnosti računalniške obdelave podatkov in paleto uporabnih programov. 

»Poleg impresivne zmogljivosti, RS816 odlikuje tudi prilagodljivost v smislu majhnih mer za vgradnjo in možnosti dodajanja diskov,« je izjavil Jason Fan, produktni vodja pri Synology Inc. »Strežnik NAS, ki je namenjen vgradnji v komunikacijske omare, boste zlahka vključili v svoje poslovno okolje in ga sproti prilagajali spremembam ter rastočim potrebam po hrambenem prostoru.«

Srce strežnika RS816 tvori nadgrajen dvojedrni procesor s koprocesorjem za kodiranje, ki mu omogoča hitrosti branja podatkov 148 MB/sek in zapisovanja 81 MB/sek, kar predstavlja zavidljivo 142% povečanje pri zapisovanju kodiranih podatkov, glede na predhodni model. RS816 z dvema 1 GB mrežnima vhodoma podpira nadomestni način delovanja, zasnova rež za diske pa omogoča takojšnjo zamenjavo okvarjenega diska tudi med delovanjem naprave. Tako naprava zagotavlja maksimalno zanesljivost delovanja in minimalni čas za odpravljanje napak (MTTR), kar podjetjem prihrani obilo časa in virov za upravljanje hrambe ter odpravljanje okvar.

RS816 poganja DiskStation Manager (DSM), najnaprednejši in inovativen operacijski sistem za strežnike NAS. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki omogočajo opravljanje različnih nalog - od varnostnega kopiranja do mrežnega upravljanja. Podjetjem zagotavlja vse ključne poslovne storitve in maksimalno delovno učinkovitost. Synology je med drugim prejel najvišjo oceno v kategoriji izdelkov srednjega razreda v raziskavi rešitev za hrambo revije TechTarget, peto leto zapored pa je prejel tudi priznanje PC Mag Business Choice Award.

Za več informacij obiščite https://www.synology.com/products/RS816.
 

Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice