sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je objavil izid beta različice Synology Router Manager (SRM) 1.1

Varen in inteligenten način upravljanja omrežja

Podjetje Synology Inc. je objavilo, da je na voljo Synology Router Manager (SRM) 1.1, zmogljiva in intuitivna programska oprema za upravljanje usmerjevalnika Synology Router RT1900ac.

SRM 1.1 beta manjšim podjetjem in zasebnim uporabnikom prinaša bolj profesionalna orodja za upravljanje in analizo omrežja, ki omogočajo večjo varnost omrežja in oceno potrebne pasovne širine.

»Že od samega začetka razvoja operacijskega sistema Synology Router Manager je bil naš osnovni cilj uporabnikom ponuditi zmogljiva in profesionalna omrežna orodja,« je izjavil Tego Chang, produktni vodja pri Synology Inc. » Beta različica SRM 1.1. potrjuje našo zavezo razvoju novih lastnosti, ki uporabnikom doma in v manjših podjetjih omogočajo postaviti varno in pametno omrežje.«

Nove lastnosti v SRM 1.1 med drugim vključujejo:
•    Smart Connect: v skladu s prednastavljenimi ali prilagodljivimi kriteriji omogoča samodejno priključitev naprave na najustreznejše širokopasovno omrežje – 2,4 GHz ali 5 GHz. Tako lahko uporabniki uživajo v najboljši Wi-FI kakovosti, brez skrbi za tehnične podrobnosti. 
•    Smart WAN: skrbi za nemoteno povezavo v omrežje. Smart WAN napravi Synology Router RT1900ac omogoča priključitev v splet preko dveh mrežnih vmesnikov, ki mu zagotavljata samodejni nadomestni način priključitve v omrežje in porazdelitev obremenitve. Prilagodljive smernice omogočajo usmerjanje prometa skozi izbrani vmesnik, glede na ciljni ali izvorni naslov.
•    Poročila o prometu: s poročili, ki na razumljiv način predstavljajo promet v izbranem časovnem obdobju, lahko administratorji omrežij bolje razumejo omrežne zahteve, pregledujejo določene naprave ali aplikacije, ki porabijo preveč pasovne širine in preverjajo varnostne grožnje.
•    Preprečevanje vdorov: s sistemom za zaznavanje vdorov (intrusion detection system (IDS)) in sistemom za preprečevanje vdorov (intrusion prevention system (IPS)) lahko SRM 1.1 beta analizira omrežni promet in zaznava ter blokira vstop zlonamernim paketom in ukazom v lokalno omrežje uporabnika. 
•    Filtriranje vsebine: starševski nadzor in filtriranje prometa sedaj vključujeta tudi rešitev Google SafeSearch. Obenem pa lahko uporabnik ustvari tri prilagodljive profile, s katerimi lahko natančneje določi pravice ali povsem prepove dostop določenim članom družine ali zaposlenim. 
•    Sinhronizacija datotek in varnostno kopiranje: s SRM 1.1 beta je mogoče poganjati popularno zbirko Synology Cloud Station Suite, ki uporabnikom omogoča postavitev zasebnega strežnika za sinhronizacijo ali varnostno kopiranje datotek iz okolij Windows, Mac in Linux v realnem času, z uporabo aplikacije Clud Station Backup.
Za več informacij o SRM 1.1 beta, prosimo obiščite http://sy.to/srm11betapr.

Beta Program
Tri preizkuševalce, ki bodo v času beta programa najbolj koristno pomagali, bo Synology nagradil z usmerjevalnikom Synology Router RT1900ac. Za več informacij obiščite http://sy.to/betasrm11pr.

Dosegljivost
Synology Router Manager (SRM) 1.1 beta je na voljo brezplačno in ga lahko namestite na napravo Synology Router RT1900ac.
 

Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice