sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS716+

Idealni strežnik NAS za rastoča podjetja
Synology je predstavil DS716+, novi skalabilen strežnik NAS z dvema režama za diske, ki ga poganja štiri jedrni procesor z Btrfs datotečnim sistemom. DS716+ je namenjen malim in srednjim podjetjem, ki potrebujejo zanesljiv in visoko učinkovit strežnik za hrambo in kodiranje podatkov ter upravljanje aplikacij.
»DS716+, kljub kompaktni obliki, ponuja izjemne zmogljivosti. Verjamemo, da je idealna naprava za zahtevne uporabnike, ki potrebujejo širok izbor programja ali pa datotečni strežnik, ki je sposoben simultano obdelati veliko število zahtevkov, tudi v kodiranem okolju,« je izjavil Chad Chiang, produktni vodja v podjetju Synology Inc.
Opremljen je 2GB spomina, dvema mrežnima vhodoma Gigabit LAN in štirijedrnim 1,6 GHz procesorjem, ki ga je možno naviti do 2,08 GHz in je opremljen s podporo za AES-NI kodiranje. Tako DS716+ prinaša spektakularne zmogljivosti v delu s kodiranimi datotekami in hitrosti prenosa do 218 MB/sek za branje in 141 MB/sek za zapisovanje kodiranih podatkov. Poleg tega pa video navdušencem omogoča simultano transkodiranje H.264 4K posnetkov v ločljivosti do 1080p.
Naprave so oblikovane tako, da je namestitev diskov povsem enostavna, brez uporabe orodja. Razvijalci so se pri zasnovi oserdotočili na zanesljivost sistema. Zato DS716+ prinaša podporo za pretikanje diskov med delovanjem in dve gigabitna mrežna vhoda s podporo za nadomestni način delovanja, ki zagotavljata neprekinjeno delovanje. Še več, za še boljši prenos podatkov je opremljen s tremi vhodi USB 3.0 in enim eSATA za nabor dodatnih možnosti varnostnega kopiranja. 
Uporabniki lahko tudi aktivirajo Btrfs, sodoben datotečni sistem, ki, s posnetki stanja v izbranem času in možnostjo obnavljanja, vgrajenim preverjanjem integritete podatkov, zrcaljenjem meta podatkov in kvotami za skupne mape, omogoča večjo odpornost do napak, boljše upravljanje in napredno zaščito podatkov. 
DS716+ poganja DiskStation Manager (DSM), najbolj napreden in intuitiven operacijski sistem za naprave NAS. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki omogočajo opravljanje nalog vse od upravljanja varnostnega kopiranja do upravljanja omrežja. DS716+ tako omogoča opravljenje vseh osnovnih nalog podjetja in obenem povečanje delovne učinkovitosti. Synology je bil dve leti zapored izbran za zmagovalca na natečaju "PC Mag Business Choice Award winner", na katerem je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, skupno vrednostjo in verjetnostjo, da bi ga uporabnik priporočil.


Print

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice