Kyocera tiskalniki   Strežniki NAS Synology   Keramična rezila Kyocera   Štampiljke Trodat   Jekleni noži KAI     
sl-SIen-GBhr-HRhr-BA

Synology je predstavil novosti v serijah XS/Plus/Value

Rešitve za hrambo podatkov, namenjene široki paleti potreb zahtevnejših uporabnikov

• Serija XS - DS3018xs: prvi Synologyjev strežnik NAS s šestimi režami za diske, ki ponuja 10GbE mrežni vhod kot dodatno možnost in s podporo za diske M.2 SATA SSD.
• Serija Plus - DS918+, DS718+ in DS218+: povečane zmogljivosti in obstojnost podatkov za intenzivne obremenitve.
• Serija Value - DS418: predstavitev 4K online transkodirnih zmogljivosti.

Synology je predstavil Surveillance Station 8.1

Integracija z obračunskimi napravami zagotavlja celovito rešitev za trgovine

Nova različica rešitve za nadzor Surveillance Station za strežnike NAS Synology prinaša vrsto novosti predvsem za domače uporabnike in trgovine. Trgovska podjetja bodo cenila integracijo POS sistemov in videa, kot tudi oddaljeno arhiviranje posnetkov, nastalih na oddaljenih lokacijah v hrambeni prostor na sedežu podjetja. 

Šest Kyocerinih naprav je prejelo priznanje “2017 SUMMER PICK”

Buyers Lab (BLI) je v poletnem pregledu za izbor leta 2017 imenoval črnobele in barvne naprave Kyocera kot izjemne izdelke. Priznanje so si zaslužili modeli barvnih večopravilnih naprav TASKalfa 2552ci, 4052ci, 5052ci, 7052ci in 8052ci ter črnobeli tiskalnik ECOSYS P3055dn. 

Synology izkazuje svojo predanost varnosti

Korporacija Synology Inc. je s strani organizacije MITRE Corporation prejela naziv avtorizirani CNA (pooblaščeni za izdajanje CVE oznak). Synology ima tako pravico dodeljevanja CVE identifikatorjev ranljivosti v Synologyjevih izdelkih, ne glede na to ali jih odkrijejo sami ali zunanji strokovnjaki.

KYOCERA bo optimizirala procese upravljanja storitev z IFS

Kyocera namerava uporabljati programsko rešitev za podporo oblikovanju in nudenju obstoječih in bodočih storitev ter tako omogočiti svojim partnerjem učinkovito sodelovanje, kot tudi izboljšati zadovoljstvo strank v celotni regiji EMEA.

RSS
12345678910Last