sl-SIen-GBhr-HRhr-BA

KYOCERA Document Solutions Europe B.V.


KYOCERA Document Solutions Europe je bila ustanovljena 1. aprila 2012, s spremembo imena podjetja KYOCERA MITA Europe. Le-ta pa je nastala januarja 2000, kot rezultat združitve podjetij KYOCERA in MITA, dveh izmed najbolj uglednih in inovativnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti.

Kot dobavitelj tiskalnikov in večfunkcijskih naprav, je podjetje KYOCERA MITA proizvedlo številne izdelke, ki so uspešno zadovoljevali potrebe naših strank.

Usmerjeni v prihodnost pa se bomo v bodoče osredotočili na zagotavljanje poslovnih rešitev. S tem ciljem, smo se odločili spremeniti ime našega podjetja v KYOCERA Document Solutions Inc. Sprememba odraža razvoj podjetja kot globalnega ponudnika rešitev, ki je zavezano neprestanemu razvoju, tehnološki inovativnosti, koristim za svoje stranke in skrbi za okolje.

KYOCERA Document Solutions Europe, s sedežem v Hoofddorpu na Nizozemskem, koordinira poslovanje družbe na področju Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA). V regiji deluje 16 hčerinskih podjetij zadolženih za posamezne države: Avstrija, Belgija, Danska, Finska, Francija, Italija, Južna Afrika, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Portugalska, Španija, Švedska, Švica, Rusija in Velika Britanija. Podjetje KYOCERA Document Solutions Europe pa tesno sodeluje tudi z mrežo pooblaščenih distributerjev v dodatnih 60 državah regije EMEA.

Predstavitev družbe
Varovanje okolja
Primeri dobre prakse


Produkti

 

Barvne

Pri barvnem tiskanju je ključ v doslednosti barv. Zakaj bi bile barve, ki ste jih natisnili včeraj drugačne kot barve natisnjene danes? Doslednost je še posebej pomembna pri večkratnem pojavljanju barvne informacije, saj je bolj vpadljiva in ljudje bodo opazili, če bo napačna. Kyocera zagotavlja doslednost barv v daljšem časovnem obdobju.

Več informacij

Večopravilne naprave

Kadar govorimo o črno-belih kopirnih in večopravilnih (MFP) napravah, lahko z zagotovostjo trdimo, da Kyocera zagotavlja najbolj obsežno linijo naprav, ki prejemajo nagrade v vseh razredih. Bogato opremljene naprave pa lahko tudi nadgradite z elementi za dodatne funkcionalnosti, kar bo optimiziralo vaš tok dokumentov in še izboljšalo učinkovitost vašega poslovanja.

Več informacij

Tiskalniki

Najvišje rangirani tako od uporabnikov, kot tudi od številnih preizkuševalnih organizacij. Kyocerina linija zanesljivih, dragocenih in okolju prijaznih mrežnih laserskih tiskalnikov, zagotavlja čist črnobel izpis v visoki ločljivosti za vse velikosti delovnih skupin. Kyocerini ECOSYS tiskalniki so zasnovani na "brezkasetni" tehnologiji z uporabo vzdržljivih tiskalniških valjev in z veliko kapaciteto tonerja ter tako omogočajo izpis na tisoče strani po zelo nizki ceni za odtis in z zelo malo uporabniških posegov.

Več informacij
 
 
 

Zajem @ Distribucija

Preoblikujte distribucijo in hrambo papirnatih dokumentov v preprost, digitalni delovni proces.

 

Upravljanje z dokumenti

Preprosto organizirajte, shranjujte, delite in ponovno prikličite vaše dokumente.

 

Nadzor stroškov & Varnost

Upravljajte stroške povezane z vašimi večopravilnimi napravami in obenem varujte dragocenosti vašega podjetja.
 

Upravljanje izpisov

Tiskajte svoje poslovne dokumente in dinamične obrazce iz praktično kateregakoli okolja.

 

Upravljanje mrežnih naprav

Optimizirajte, spremljajte in upravljajte vaše mrežne naprave na lokalnih in oddaljenih lokacijah.

 

Rešitve za Mobilno & V oblaku

Izkoristite prednosti zmogljivosti za tiskanje in skeniranje na poti, z uporabo sodobne mobilne in tehnologije v oblaku.
 

Kaj pomeni Kyocera MDS?

MDS je kratica za storitve Managed Document Services (Storitve Upravljanja z Dokumentni). Storitve MDS so boljša izbira kot upravljane tiskalniške storitve (Managed Print Services - MPS), ki se osredotočajo le na izpis. Več informacij .Storitve Kyocera MDS Pet korakov MDS

Spoznajte, kako vam storitve MDS KYOCERA pomagajo optimizirati in usmeriti vaše poslovanje.

Več informacij

V petih skrbno načrtovanih korakih optimizirajte vaše celotno okolje upravljanja z dokumenti.

Več informacij

Prednosti storitev MDS Primeri uporabe storitev MDS

S storitvami KYOCERA MDS znižajte stroške, razbremenite oddelek za informacijske tehnologije in zmanjšajte vpliv na okolje.

Več informacij  

Preberite si, kako so različna podjetja bistveno zmanjšala svoje stroške z uporabo storitev KYOCERA MDS.

Več informacij  

 
Kam gre Vaš denar?
Denar izgubljamo na več načinov, nekatere opazimo, druge ne: imamo nepotrebne dodatne naprave, zapravljamo vire ali uporabljamo neučinkovito opremo. Dobro plačani zaposleni zapravljajo svoj dragoceni čas z napakami tiskalnikov in izgubljene so neskončne ure z dogovarjanji z različnimi dobavitelji in serviserji.

S storitvijo KYOCERA Managed Document Services (MDS) lahko optimizirate svojo celotno strukturo upravljanja izpisov. Z zagotavljanjem obšinega nabora storitev za racionalizacijo upravljanja vaših izhodnih dokumentov, vam lahko razbremenimo vaše zaposlene v IT oddelku in obenem zmanjšamo vpliv uporabe naprav na okolje.

Najprej opravimo temeljito analizo strukture in potreb vašega podjetja. Nato pa izdelamo natančen program, ki je prilagojen posebnostim vašega podjetja. Izid je praviloma znaten in pomemben: veliko znižanje stroškov in izboljšanje učinkovitosti upravljanja.
Ne glede na velikost vašega podjetja, s KYOCERA MDS boste pridobili.

Brošura Stroški
Brošua Produktivnost
Brošura Varnost
MDS White paper


Skrb za okolje

Kyocera je prevzela pionirsko vlogo pri uvajanju brezkasetne tehnologije ECOSYS, ki temelji na komponentah z dolgo življenjsko dobo ter tonerju, kot edini zamenljivi enoti.

Njene prednosti se kažejo v zmanjšanju količine odpadkov in stroških za potrošni material, zato na tehnologiji ECOSYS temeljijo vsi produkti Kyocere. Vračilo praznih tonerskih kartuš

Kyocera je podpisala Prostovoljno pogodbo LOT-4, ki so jo pripravili proizvajalci pisarniške opreme, da bi zmanjšali svoj vpliv na okolje. Zadnja verzija pogodbe je bila objavljena v mesecu februarju 2011. Del Prostovoljne pogodbe tudi določa zahteve za shranjevane praznih kartuš za tonerje. Kod podpisnik pogodbe, Kyocera prevzema obveznosti v zvezi z zbiranjem in recikliranjem uporabljenih tonerskih kartuš.

Kyocerine prazne tonerske kartuše lahko brezplačno vrnete vsem pooblaščenim prodajalcem. Za zbrane prazne kartuše bomo poskrbeli in jih ustrezno reciklirali. Naš partner pri skrbi in razgradnji je podjetje Ekol d.o.o iz Kranja.Obojestransko tiskanje

 Obojestransko tiskanje (dupleks) je funkcija, ki tiskalniku omogoča avtomatično tiskanje na obeh straneh lista. S tem prihranite na času, denarju in obenem zmanjšate tudi količino ogljikovih izpustov v okolje. 

Več informacij 

                         

Novice Kyocera

14. december 2017

BLI je podelila priznanje “Highly Recommended” 13 tiskalnikom Kyocera

Trinajst naprav KYOCERA iz serij TASKalfa in ECOSYS je prejelo priporočilo “Highly Recommended” s strani Buyers Lab (BLI), ki je eno od najuglednejših svetovnih organizacij za testiranje izdelkov za tiskanje in upodabljanje.

7. december 2017

KYOCERA je za nove naprave prejela priznanje GOOD DESIGN

Novi napravi Kyocera ECOSYS M8130cidn in Kyocera ECOSYS M4132idn sta prejeli priznanje Good Design Award 2017, ki ga podeljuje Japan Institute for Design Promotion (JDP). 

3. november 2017

KYOCERA Document Solutions praznuje 25 let tehnologije ECOSYS

Korporacija KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (KYOCERA) praznuje 25-letnico predstavitve prvega ECOSYS laserskega tiskalnika, prelomne inovacije, ki je napovedala novo obdobje okoljske trajnosti.

RSS